You are here: Support / Leverandører

Våre leverandører

Våre leverandører

Logo Skylane Entreprise

Skylane, besitter løsninger innen fiberoptisk kommunikasjon for telekom- og datakomindustrien. De har levert løsninger siden begynnelsen av 1990-tallet. Løsningene Skylane tilbyr kjennetegnes i høy grad av innovasjon og utmerket kvalitet, som ivaretas takket være det unike samarbeidet med leverandører i Asia, Nord-Amerika og Europa. Skylane er en del av Laser-konsernet med søsterselskap i Storbritannia, Tyskland og Frankrike.

 

Besøk Skylane

Zhone er et amerikansk foretak som utvikler produkter innen datakommunikasjon. Zhone tilbyr et bredt sortiment av produkter fra CPE til avanserte DSLAM- og bredbandsaksesskonsentratorer, OLT. De viktigste produktene finnes innen DSL, Active Ethernet og GPON der Zhone tilbyr en mengde ulike chassis, basert på broadband access-konsentratorer samt mindre "pizzabokser". I sortimentet inngår også et komplett sortiment av SHDSL EFM-produkter, både CPE- og CO-utstyr.

 

ZTE er et kinesisk elektronikkselskap som produserer og leverer telekomutstyr, nettverksutstyr, radioutstyr og mobiltelefoner. Det har hovedkontor i Shenzhen i provinsen Guangdong, Kina.


Med en bred portfølje av rutere, Ethernet aksessprodukter og programvare for overvåkede tjenester, er OneAccess en ledende produsent av telekommunikasjonsutstyr. Utstyret anvendes i mer enn 60 land i Europa, Asia, Mellom-Østen og Latin-Amerika der OneAccess har et närt samarbeid med mer enn 120 operatører. OneAccess-produktene anvendes i stor utstrekning av telekomforetak og er utformet for å gi støtte for innovative tjenester og muliggjøre overgangen fra eldre teknologi til IP. OneAccess er anerkjent innen bransjen som kundeorientert med et formål om å møte telekomoperatørenes produktbehov. OneAccess tilbyr sine kunder teknisk support slik at de fremgangsrikt kan utvikle og leverere innovative tjenester.

 Inteno i världen

WorldMap

Vår base finnes i de nordiske landene, men vi har virksomheter på et flertall plasser i verden. Ta en titt på vårt kart!

Global visjon

Å være en betydningsfull leverandør i Europa av CPE produkter med funksjoner som forenkler tjenesteleveransen for operatører og åpne aksessnett.

Visjon i Norge

En av markedets mest kompetente leverandører av CPE, aksess- og sikkerhetsprodukter.

Misjon

Vår misjon er å utvikle og levere innovative produkter samt å være fleksibel og serviceinnstilt med et stort engasjement.